ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας: Νέος Πρόεδρος o Γιώργος Μπουγάς

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας εξελέγη ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μπουγάς, ο οποίος πρώτευσε σε ψήφους μετά την καταμέτρηση στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το νέο Δ.Σ. συνέρχεται μέσα σε 10 μέρες από την εκλογή του για να οριστούν οι αρμοδιότητες των μελών του.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

 Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του και με δική τους επιθυμία:

 Πρόεδρος : Γεώργιος Μπουγάς,  πολιτικός  μηχανικός

Αντιπρόεδρος :  Έβελυν Γκούζου,  αρχιτέκτων  μηχανικός

Γραμματέας :  Κωνσταντίνος  Μαστραγγελόπουλος,  αρχιτέκτων  μηχανικός

Ταμίας : Δημήτριος Κονταξής, πολιτικός  μηχανικός

Μέλος : Κωνσταντίνος Κότσης, ηλεκτρολόγος  μηχανικός

 Το νέο Δ.Σ. εκλέχτηκε μέσα από μια εκλογική διαδικασία με μεγάλη προσέλευση στην οποία συμμετείχαν περίπου 200 συνάδελφοι. Η διεκδίκηση – προώθηση των αιτημάτων των ελευθέρων επαγγελματιών μηχανικών θα αποτελέσει πρώτιστο μέλημα του νέου Δ.Σ. 

Αδιάκοπος στόχος μας είναι ενδυνάμωση της φωνής μας και η πολύπλευρη προάσπιση των δικαιωμάτων μας. 

Συνολικά ψήφισαν 190 μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στην κατάσταση ψηφισάντων της Εφορευτικής Επιτροπής.
Μετά την καταμέτρηση, έλαβαν:
Υποψήφιοι πρόεδροι: Μπουγάς 102, Παναγόπουλος Νεκτάριος 71 ψήφοι.
Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο: Μαστραγγελόπουλος Κωνσταντίνος 76 ψήφοι, Κότσης Κωνσταντίνος 70, Κονταξής Δημήτρης 48, Γκούζου Εβελυν 45, Σταυρόπουλος Σταύρος 40, Γιαννακόπουλος Νικόλαος 39, Στασινόπουλος Αναστάσιος 27, Ψώνης Σπυρίδων 26, Ρεϊτζόπουλος Γεώργιος 21, Κολοκοτρώνη Χριστίνα 12 ψήφοι.

Σύλλογος Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας: Νέος Πρόεδρος o Γιώργος Μπουγάς
To Top