Επιχειρείν

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και…κερνάει ελιές και φρέσκο ελαιόλαδο 2021

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου εστιατόρια, ταβέρνες αλλά και αρκετά μπαρ της Καλαμάτας θα σερβίρουν παρασκευές από ελιά

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς η οποία εορτάζεται παγκοσμίως στις 26 Νοεμβρίου κάθε έτους, ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας (Σ.Κ.Ε.Α.Κ.) στη γενικότερη προσπάθεια ανάδειξης της Καλαμάτας σε γαστρονομικό προορισμό και την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων θα τιμήσει την Ελιά και το περίφημο λάδι Καλαμών με την υπέροχη γεύση και την πολύτιμη διατροφική του αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η γαστρονομική κουλτούρα της τοπικής κοινωνίας είναι προϋπόθεση για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Ο Σύλλογος μας συμμετέχει στην πρωτοβουλία του πολιτιστικού οργανισμού «Δρόμοι της Ελιάς».

“Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου τα εστιατόρια οι ταβέρνες αλλά και αρκετά μπαρ θα σερβίρουν παρασκευές από ελιά. Αρκετές ταβέρνες ως καλωσόρισμα θα έχουν καψαλισμένο ψωμί με φρέσκο λάδι εσοδείας 2021. Εστιατόρια θα δημιουργήσουν μενού ή πιάτα με βάση το τοπικό μας θησαυρό”.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας και τα μέλη του θα συνδράμουν πάντα σε κινήσεις ανάδειξης των τοπικών μας υλικών καθώς και σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον παραγωγικό πλούτο της περιοχής μας.

Την Παρασκευή προτείνουμε να επισκεφτείτε τα καταστήματα εστίασης της πόλης μας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελιάς και να αναδείξουμε στα social media το τοπικό εθνικό μας προϊόν.

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και…κερνάει ελιές και φρέσκο ελαιόλαδο 2021
To Top