Αθλητισμός

Ο σύλλογος αθλουμένων Μεσσήνης στα Βαλύρεια 2023

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Βαλύρα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, για άλλη μία χρονιά, οι αθλητικοί αγώνες με την επωνυμία Βαλύρεια 2023.

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ) αποτελούσε έναν από τους συνδιοργανωτές των αγώνων μαζί με τον Δήμο Μεσσήνης, τον Αστέρα Βαλύρας και τον Πολιτιστικό σύλλογο Βαλύρας «Ο Θάμυρις».

Εκτός από τον διοργανωτικό τομέα ο Σ.Α.Μ είχε και έντονη αγωνιστική παρουσία στα φετινά Βαλύρεια. Στον Δρόμο Θυσίας με αφετηρία από την Αρκαδική Πύλη και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Βαλύρας (14χλμ.).

Η Χριστίνα Χριστοπούλου του Σ.Α.Μ που κατάγεται από την Βαλύρα κατέλαβε την 1η θέση στις γυναίκες. Στους άνδρες ο Γιώργος Ψαλλίδας κατέλαβε την 4η θέση. Με επιτυχία ολοκλήρωσαν το Δρόμο Θυσίας τα μέλη του συλλόγου Ζερβάκος Νικόλαος, Ζέππος Νικόλαος, Φωτάκος Σπύρος,Ρέγγος Δημήτρης και Κουσουλάκου Βασιλική.

Έντονη παρουσία έδειξαν και οι μικροί αθλητές-ιες του συλλόγου με τον Παράσχο Σταύρο να κερδίζει την 1η θέση στα 400μ.,την Ψαλλίδα Σταυρούλα την 1η Θέση στα 60μ. και τον Παράσχο Νικόλαο την 2η θέση στα 60μ.

Επιπλέον, αγωνιστική παρουσία επέδειξε ο Σ.Α.Μ και στον 26ο Γύρο Κυπαρισσίας το Σάββατο 3/6/23 με τον Ψαλλίδα Γιώργο 9ο στα 10χλμ της γενικής κατάταξης και 3ο στην ηλικιακή κατηγορία (40-50)και την Ψαλλίδα Σταυρούλα 3η στα 1000μ της ηλικιακή της κατηγορίας.

 

Ο σύλλογος αθλουμένων Μεσσήνης στα Βαλύρεια 2023
To Top