ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις και σήμερα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας-Τρεις αλλοδαπές μεταξύ των οποίων μια ανήλικη και ένας Γεωργιανός

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι καθημερινές συλλήψεις αλλοδαπών που επιχειρούν να ταξιδέψουν παράνομα σε πόλεις της Ευρώπης χρησιμοποιώντας ώς πύλη εξόδου το Αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν τρία άτομα, που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Γαλλία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν σήμερα το πρωί στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Αρμενίας, ηλικίας 45,22 και ανήλικη, αντίστοιχα για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 61χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίες είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για τη Λυών Γαλλίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, την 45χρονη, την 22χρονη και την ανήλικη, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό τους από τη Χώρα, ο 61χρονος, που επίσης είχε σκοπό να ταξιδέψει με την ίδια πτήση για τη Γαλλία και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία Διαβατήρια Αρχών Γεωργίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συλλήψεις και σήμερα στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας-Τρεις αλλοδαπές μεταξύ των οποίων μια ανήλικη και ένας Γεωργιανός
To Top