ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΣΥΚΙΚΗ: Νέος πρόεδρος και πάλι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου-Ψήφισαν περίπου 150 μέλη

Ολοκληρώθηκαν, την Τετάρτη 9 Ιουνίου, οι αρχαιρεσίες στη ΣΥΚΙΚΗ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος εξελέγη για ακόμα μια τετραετία ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου, και το Δ.Σ που αναδείχτηκε είναι ουσιαστικά το ίδιο με το  προηγούμενο. Αν και υπήρξαν διαμαρτυρίες από παραγωγούς που δεν γνώριζαν για τις αρχαιρεσίες, και δεν προσήλθαν να ψηφίσουν, αφήνοντας αιχμές για “εν κρυπτώ εκλογές”. H ΣΥΚΙΚΗ, όπως προκύπτει, είχε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της ανακοίνωση, στις 26 Μαΐου, για Έκτακτη Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Αρχαιρεσιών με ημερομηνία 2 Ιουνίου, και επαναληπτική με εκλογές στις 9 Ιουνίου. Η διαδικασία κύλησε ομαλά με όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας λόγω Covid. Nα σημειωθεί οτι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου εκλέγεται πρόεδρος της ΣΥΚΙΚΗΣ από το 1997.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΚΙΚΗΣ

“Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Αγροτικού  Συνεταιρισμού Σύκων και Ξηρών Καρπών «ΣΥΚΙΚΗ», το οποίο προέκυψε  από τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις της  ΣΥΚΙΚΗΣ, την Τετάρτη  9 Ιουνίου 2021, παρουσία αντιπροσώπου της Δικαστικής Αρχής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος Βασίλειος Αλειφέρης, Γραμματέας Γεώργιος Δελλής, Ταμίας Νικόλαος Σαμπαζιώτης  και μέλη οι Σταύρος Βέλμαχος, Παναγιώτης Θεριός, Ιωάννης Ντυμένος, Διονύσιος Καρούτζος και Αποστολάκης Παναγιώτης.

Από τις αρχαιρεσίες  προέκυψε και το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΣΥΚΙΚΗΣ, του οποίου η σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πανούσης, Γραμματέας Βλαχάκης Παναγιώτης και μέλη οι Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Τράκας Νικόλαος και Παναγιώτης Αποστολόπουλος.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του Covid-19 βάσει αυστηρού πρωτοκόλλου ( θερμομέτρηση μέσω θερμικής κάμερας, διενέργεια self tests πριν την είσοδο σε όλους τους παρευρισκόμενους από ιατρικό προσωπικό, υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου 5.000 τμ κλπ).

Παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μελών ΣΥΚΙΚΗΣ, με τους ψηφίσαντες να αγγίζουν τα 150 άτομα”.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ COVID

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΚΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

 

ΣΥΚΙΚΗ: Νέος πρόεδρος και πάλι ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου-Ψήφισαν περίπου 150 μέλη
To Top