ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του 34χρονου δράστη: “Δεν ξέρω πως γλίτωσα-Είναι θαύμα που είμαι ζωντανή!”

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου Μάνης μετά την φρικιαστική δολοφονία του 65χρονου με κινητικά προβλήματα από τον 34χρονο θετό του γιο, ο οποίος αφού τον έλουσε με βενζίνη, του έβαλε φωτιά καίγοντας ζωντανό τον πατριό του.
Η μητέρα του δράστη συντετριμμένη μίλησε στον Alpha και πραγματικά συγκλονίζει.

Η γυναίκα ανέφερε ότι την απειλούσε το ίδιο της το παιδί και της έλεγε “θα σε σκοτώσω έτσι και με βάλεις στο ψυχιατρείο. Το παιδί είχε αποφασίσει να κάνει αυτό που έκανε. Το είχε σχεδιάσει, και μάλιστα έλεγε στον άντρα μου, τον έβριζε άσχημα γιατί με προστάτευε, ότι θα ερχόταν να με σκοτώσει.
Με είχε περιλούσει με πετρέλαιο. Δεν ξέρω πως γλίτωσα. Ήρθε αποφασισμένος να μας κάψει. Εγώ γλίτωσα στο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και δεν ξέρω πως κατάφερα να τρέξω να μπω στο σπίτι να βγάλω το ένα κλειδί.

Και ο άντρας μου είχε βγάλει τους πίρους στην άλλη πόρτα του γκαράζ και κατέβασα τους πίρους την ώρα που αυτός άνοιγε την πόρτα. Δηλαδή είναι θαύμα που είμαι ζωντανή” είπε σε κατάσταση σοκ η μητέρα του δράστη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα και όπως χαρακτηριστικά είπε “έκανε τον Σωκράτη μέσα στην πόλη. Τους ζητήσαμε να μπει σε ξενώνα, ότι δεν μπορούμε να τον φροντίσουμε και δεν τον δέχθηκαν.
Σαφώς πρέπει να ελεγχθεί όλο αυτό το σύστημα γιατί είναι άδικο να φεύγουν έτσι ζωές έτσι”
είπε τέλος συντετριμμένη.

ΠΗΓΗ:ALPHA

To Top