ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο γιος της 68χρονης: “Ο πατέρας μου ήταν καλός με τον κόσμο και αγκάθι στο σπίτι του”

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο 47ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της 68χρονης συζυγοκτόνου από τη Σκάλα Μεσσηνίας. Ο γιος της γυναίκας που χθες οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο, μίλησε στο STAR και στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο για την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Στη συνέντευξή του ο 47χρονος γιος ξεδιπλώνει όλο το δράμα που ζούσε η μητέρα του μέσα στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια με θεατές τον ίδιο και την αδελφή του.
“Η μάνα μου μια ζωή δουλειά! Βοηθούσε τους πάντες και τα πάντα…Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι… Ένας ήρωας!”, λέει χαρακτηριστικά.
Αναφέρεται στους καυγάδες που είχαν και στην κακομεταχείριση που βίωνε η μάνα του από τον πατέρα του. “Ο πατέρας μου ήταν καλός με τον κόσμο και αγκάθι μέσα στο σπίτι του…Την έβριζε αισχρά, με πολύ άσχημες κουβέντες”
Ο γιος της 68χρονης δηλώνει ότι τη στήριζε και της έδινε κουράγιο, την αποκαλεί “ήρωα” που υπέμενε τόσα χρόνια τη βία και την κακοποίηση από τον πατέρα του. “Είχε δίκιο η μάνα μου”, δηλώνει. “Λάθη κάνουμε όλοι. Τέτοια όμως όχι σαν τον πατέρα μου”, συμπληρώνει ο 47χρονος χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.
Για την κατάσταση της μάνας του λέει πως είναι σοκαρισμένη και “ψυχολογικά κουρέλι, όπως ήταν και εδώ”. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η μαύρη κατάσταση που ζούσε στο σπίτι της θα την οδηγούσε σε αυτή της την πράξη. “Κανείς δεν το περίμενε”, δηλώνει ο γιος της, επαναλαμβάνοντας ότι πάντα βοηθούσε και δεν είχε πειράξει μυρμήγκι.

video: star channel

To Top