Αθλητισμός

Το συγκινητικό αντίο του Τζαβίδα που σταματάει το ποδόσφαιρο 20 ετών!

 

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Τζαβίδας, γνωστοποίησε μέσα από τα social media, ότι ένα πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στην ηλικία των 20 ετών

Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Σπύρος Τζαβίδας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για λόγους υγείας ανακοίνωσε μέσω των social media ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να “υπηρετεί” μέσα στο γήπεδο το άθλημα που αγαπά.

Ο Σπύρος Τζαβίδας ξεκίνησε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού σε ηλικία 12 ετών και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019. Έπαιξε τέσσερις αγώνες με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και ήταν διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες.

Η ανάρτηση του Σπύρου Τζαβίδα

Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλάθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι, έτοιμος και δυνατός για νέες περιπέτειες.

Ευχαριστώ για όλα!!!

 

Το συγκινητικό αντίο του Τζαβίδα που σταματάει το ποδόσφαιρο 20 ετών!
To Top