Αθλητισμός

Η συγκινητική κίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (φωτο)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μπακ να δίνει δύο φανέλες στον μικρό Μίκι Πούλι που έχει χάσει την όρασή του και παίζει ποδόσφαιρο τυφλών

Ο Μίκι Πούλι είναι ένα παιδί που έχει δώσει το παράδειγμα και μας δείχνει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Ο μικρός Κύπριος που μένει πλέον μόνιμα στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του δίνει μαθήματα ζωής για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες στη ζωή.

Το 10χρονο αγόρι έχει χάσει την όραση του μετά από μία σπάνια ασθένεια των ματιών, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω και τα έδωσε όλα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο μικρός είναι οπαδός των “κανονιέρηδων” στην Αγγλία και έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Σωκράτη. Ο Καλαματιανός αμυντικός του είχε δωρίσει μια φανέλα της Άρσεναλ πριν δυο χρόνια και το ίδιο έγινε και τώρα που άλλαξε σύλλογο.

Έτσι τις προηγούμενες μέρες ο μικρός Μίκι παρέλαβε δύο φανέλες που του δώρισε ο Παπασταθόπουλος. Μία για εκείνον και άλλη μία για τον αδερφό του Άντζελο. Αν μη τι άλλο μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Σωκράτη και τον Ολυμπιακό.

Δείτε πιο κάτω το ποστάρισμα από τις Σχολές και την Ακαδημία των Πειραιωτών.

Η συγκινητική κίνηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (φωτο)
To Top