Αθλητισμός

Η συγκινητική κίνηση του ΠΣΑΠ – 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο για την Αναστασία και τη Δέσποινα

Τα μέλη του ΠΣΑΠ δείχνουν το κοινωνικό τους προσωπο αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο είναι πολλά περισσότερα από το γκολ, τι συγκίνηση, τη χαρά και τη λύπη. Το ποδόσφαιρο ενώνει!

Η Αναστασία και η Δέσποινα μας χρειάζονται και ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα.

Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.

“Το τριήμερο δεν θα υπάρχουν νικημένοι αλλά μόνο νικητές και όλοι μαζί ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα πως η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο παραμένει ακόμη ζωντανή.

Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Και να θυμάσαι πάντα πως κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία”, αναφέρει η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Η συγκινητική κίνηση του ΠΣΑΠ – 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο για την Αναστασία και τη Δέσποινα
To Top