Αθλητισμός

Super League: Προς αναβολή η 14η αγωνιστική – Δηλώνουν κώλυμα οι διαιτητές!

Ο διαιτητές αποφάσισαν να δηλώσουν κώλυμα το προσεχές Σαββατοκύριακο και να μην κατέβουν στα παιχνίδια της Super league 1 σε συμπαράσταση του συναδέλφου τους, Τάσου Παπαπέτρου που δέχθηκε απειλές μετά τα όσα έγιναν στον Βόλο.

Οι απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα του Πανθεσσαλικού μεταξύ του Βόλου και του Ολυμπιακού φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διαιτητές της Superleague 1, οι οποίοι αποφάσισαν να προβούν σε απεργία.

Πιο συγκεκριμένα έχουν αποφασίσει να δηλώσουν όλοι κώλυμα το προσεχές Σαββατοκύριακο, ώστε να ματαιωθούν τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague1 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που υφίσταται, αλλά και συμπαράστασης στο τελευταίο «θύμα» αυτής, τον Τάσο Παπαπέτρου, που δέχθηκε απειλές για την ζωή του μετά το παιχνίδι του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση τους αυτή ήταν ομόφωνη και μάλιστα προέβησαν και σε ενημέρωση και του επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFAΡομπέρτο Ροσέτι.

Πηγή:gazzetta.gr

Super League: Προς αναβολή η 14η αγωνιστική – Δηλώνουν κώλυμα οι διαιτητές!
To Top