Αθλητισμός

Super League: Παρατείνεται η αναστολή έως 24 Απριλίου – Οριστική διακοπή πρότεινε ο Αλαφούζος

Στην απόφαση να παραταθεί η αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου και να κριθεί έπειτα η οριστική κατάληξή του κατέληξαν ομόφωνα οι 14 ομάδες της Super League 1 στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα..

Κατά την συζήτηση ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε τη διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς τη διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης.

Συμφώνησαν με την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Άρης, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος. Η ΑΕΚ, καθώς και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση μέχρι τις 24/4 και στη συνέχεια να ληφθεί η οριστική απόφαση, αφού επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

«Οποιαδήποτε σκέψη για επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι ανεδαφική,» επισήμανε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος. Ο Παναιτωλικός προχώρησε στην πρόταση να παραμείνουν 16 οι ομάδες της Super League. Από πλευράς Πανιωνίου, ο Χρήστος Δάρας τόνισε πως η κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως θα χαθεί και ο Μάιος.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, συμφώνησε σε μια τέτοια λύση εφόσον δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε τη συγκατάθεσή του για τη συγκεκριμένη λύση, με προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρωταθλητής.

Παρόλα αυτά, όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να δοθεί εκ νέου χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποφασίζοντας ομόφωνα την επέκταση της αναστολής ως τις 24 Απριλίου.

Μέχρι τότε θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας (με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ατρόμητου), η οποία θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να υπάρξει οριστική λύση από τη διοργανώτρια.

Super League: Παρατείνεται η αναστολή έως 24 Απριλίου – Οριστική διακοπή πρότεινε ο Αλαφούζος
To Top