Αθλητισμός

Super League: Απόψε η κλήρωση του πρωταθλήματος – Σέντρα στις 20 Αυγούστου

Περίπου ένα μήνα πριν την σέντρα της Super League θα γίνει απόψε στις  (21:00) στη Λίμνη Βουλιαγμένης η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα.

Οι 14 ομάδες θα μάθουν τη σειρά των αγώνων τους για την αγωνιστική περίοδο που θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου. Θα διεξαχθούν οι πέντε πρώτες αγωνιστικές μέχρι τη διακοπή για το Nations League (η Ελλάδα παίζει 24 και 27 Σεπτεμβρίου με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία).

Ο πρώτος γύρος (13η αγωνιστική) θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και εν συνεχεία η FIFA υπαγορεύει τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου.

Ο δεύτερος γύρος θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ενώ ολοκλήρωση της κανονικής σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου και η σέντρα στα playoffs και στα playouts θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Το μίνι πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2022-2023, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από τη COSMOTE SPORT1 HD, μέσω streaming από το κανάλι της COSMOTE στο YouTube, καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης, θα παρουσιαστεί και η νέα επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος Super League 2022-2023.

 

Super League: Απόψε η κλήρωση του πρωταθλήματος – Σέντρα στις 20 Αυγούστου
To Top