Αθλητισμός

Super league 2: Στις 6 Σεπτεμβρίου η κλήρωση – Δεν πάρθηκε απόφαση για Ηρακλή

Η Super League 2 στη σημερινή της συνεδρίαση όρισε για τις 6 Σεπτεμβρίου την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου με την ελπίδα ότι μέχρι τότε η λίγκα θα έχει βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το στοίχημα και χορηγούς. Κάτι που κατά τη δεδομένη στιγμή φαντάζει απίθανο να έχει συμβεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν η ΕΡΤ αρνείται να καταβάλει το μπόνους στις πρώτες πέντε ομάδες του κάθε ομίλου, για το πρωτάθλημα που τελείωσε.

Η διοργανώτρια δεν έβγαλε κάποια απόφαση για την προσφυγή που έκανε ο Ηρακλής στα πολιτικά δικαστήρια για την υπόθεση Μάρα.

Έτσι, θα υπάρξει παράταση στην αγωνία των φίλων της ομάδας, καθώς το επίμαχο θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ στις 7/8.

Η διοργανώτρια αρχή αναμένει την έκδοση της απόφασης από το διαιτητικό δικαστήριο στο αίτημα αναψηλάφησης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ για το ζήτημα του Μάρα που αναμένεται την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Αποφάσεις Γ.Σ.και Δ.Σ.της Super League 2

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

  • Έγινε εγγραφή των ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Super League 2 και αποφασίστηκε η πρόκληση των τεσσάρων μελών που προέρχονται από την Γ Εθνική.
  • Κατόπιν προτάσεων της ΕΠΑΘΛΑ με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του προϊόντος (οι οποίες θα εμπλουτιστούν περαιτέρω από τη διοργανώτρια), και της σημερινής επιστολής της ΕΠΟ με την επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2, η συζήτηση και η έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.
  • Αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Δόθηκε αναβολή στο θέμα: Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια για την Δευτέρα 7 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νεα στοιχεία από την ΠΑΕ, κατά δήλωσης της ιδίας και του συνηγόρου της, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης.
  • Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022-2023.

Super league 2: Στις 6 Σεπτεμβρίου η κλήρωση – Δεν πάρθηκε απόφαση για Ηρακλή
To Top