Αθλητισμός

Super League 2: Νωρίτερα οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Μισή ώρα νωρίτερα απο την αρχικά προγραμματισμένη θα γίνει η σέντρα στις αναμετρήσεις των δύο τελευταίων αγωνιστικών (33ης και 34ης) του πρωταθλήματος της Super League 2. Η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία για τηλεοπτικούς λόγους.

Η 33η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου με την Καλαμάτα να υποδέχεται την Επισκοπή και η 34η την Κυριακή 1η Μαΐου, οπότε η Καλαμάτα θα αγωνιστεί εκτός με την Κηφισιά. Η ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτήματος του τηλεοπτικού παρόχου, οι αγώνες της 33ης και 34ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27/04/22 και την Κυριακή 01/05/22 στις 15:00 αντί στις 15:30 που είχαν αρχικά ορισθεί.»

Εξάλλου, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο δεν θα εκδικάσει καμία υπόθεση τη Μεγάλη Τετάρτηεν θα εκδικάσει καμία υπόθεση τη Μεγάλη Τετάρτη.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο σας ενημερώνει ότι οι υποθέσεις των ΠΑΕ Καραϊσκάκης Νέων, ΠΑΕ Τρίκαλα Α.Ο., ΠΑΕ Κηφισιά, ΠΑΕ Ηρόδοτος, ΠΑΕ Καραϊσκάκης Νέων – ΠΑΕ Καλαμάτα Νέων, οι οποίες είχαν προσδιορισθεί να εκδικαστούν τη Μεγάλη Τετάρτη 20/04/22 και ώρα 12:30 αναβάλλονται.»

Super League 2: Νωρίτερα οι δύο τελευταίες αγωνιστικές
To Top