Αθλητισμός

Super League 2: Μάχες παραμονής σε Τρίκαλα και Λάρισα

Την παραμονή τους στη Super League 2 παίζουν το απόγευμα Tρίκαλα, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης. Μάλιστα οι δύο πρώτοι θ’ αναμετρηθούν μεταξύ τους, με τον Καραϊσκάκη να μπορεί να βγει ο μεγάλος κερδισμένος…

Η ομάδα της Αρτας αν και φαινόταν χαμένη στην κούρσα της παραμονής κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτή τη στιγμή αν και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη, μπορεί με νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας να εξασφαλίσει την παραμονή της, ό,τι και να γίνει στα Τρίκαλα.

Εκεί, οι Θεσσαλοί έχουν το πάνω χέρι απέναντι στη Δόξα, αφού παίζουν για δύο αποτελέσματα. Η ομάδα της Δράμας στον αντίποδα θέλει μόνο τη νίκη για να είναι σίγουρη ότι θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία. Σε άλλη περίπτωση μόνο με ήττα του Καραϊσκάκη θα μπορεί να χαμογελάσει.

Το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην πρωτοπόρο των πλέι άουτ Παναχαϊκή και τον ουραγό ΟΦΙ, με τις δύο ομάδες να θέλουν σίγουρα να κλείσουν τη σεζόν με μία νίκη.

4η αγωνιστική

Σάββατο 15 Μαΐου

14.45 Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης

14.45 ΟΦΙ-Παναχαϊκή

14.45 Τρίκαλα-Δόξα Δράμας

Η βαθμολογία

7.Παναχαϊκή 34

8.Απόλλων Λάρισας 28

9.Τρίκαλα 25

10.Δόξα Δράμας 24

——————————————

11.Καραϊσκάκης 23

12.ΟΦΙ 17

Επόμενη αγωνιστική (5η)

Τρίτη 18 Μαΐου

15:30 Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας

15:30 Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας

15:30 Καραϊσκάκης-0ΦΙ

Super League 2: Μάχες παραμονής σε Τρίκαλα και Λάρισα
To Top