Αθλητισμός

Super League 2: Επικύρωσε τις βαθμολογίες της σεζόν 2023/24 – Στις 9 Ιουλίου συζήτηση για τη νέα προκήρυξη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 συνεδρίασε και έλαβε μια σειρά σημαντικών αποφάσεων που αφορούν τη λειτουργία και τη δομή του πρωταθλήματος. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την επικύρωση των βαθμολογικών πινάκων και την προώθηση διαφόρων θεμάτων που σχετίζονται με την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγκρίσεις και Επικυρώσεις

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, εγκρίθηκαν τα πρακτικά του τελευταίου Δ.Σ., διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή συνέχεια των διαδικασιών. Επίσης, επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες των Play Off και Play Out για τον Α’ και Β’ όμιλο, όπως αυτοί αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργανώτριας Αρχής.

Προβιβασμοί και Υποβιβασμοί

Οι αποφάσεις σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων ήταν από τα βασικά θέματα της συνεδρίασης. Στην Super League προβιβάστηκαν οι ομάδες ΠΑΕ Λεβαδειακός και Athens Kallithea FC, ενώ αντίθετα, στην Γ’ Εθνική κατηγορία υποβιβάστηκαν οι ΠΑΕ Κοζάνη, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΑΕ Αιολικός, ΠΑΕ Ολυμπιακός Β, ΠΑΕ Γιούχτας και ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β.

Κατηγορία Κ19

Επικυρώθηκε επίσης η βαθμολογία της Κ19, με την ΠΑΕ Παναχαϊκή να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια για την κατηγορία αυτή.

Γενική Συνέλευση και Οικονομικός Απολογισμός

Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024, με βασικό αντικείμενο την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού. Μετά τη Γενική Συνέλευση, θα ακολουθήσει νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θέματα που περιλαμβάνουν την έγκριση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League 2 για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

To Top