Αθλητισμός

Super League 2: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας

Παρελθόν αποτελεί για τη Super League 2 ο Απόλλων Λάρισας, αφού δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τα οικονομικά του προβλήματα και ενημέρωσε σχετικά τη διοργανώτρια αρχή.

Μετά το φιάσκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου ο Απόλλων Λάρισας ξέμεινε με 6 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, από τη Super League 2 “πίεσαν” για να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο και η θεσσαλική ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η επιστολή του Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2

«Αξιότιμα μέλη του συνεταιρισμού, αξιότιμε κ. Πρόεδρε, κατόπιν των συνεχόμενων δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ομάδα μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οικονομικό επίπεδο, έχοντας και το αίσθημα ευθύνης έναντι του συνεταιρισμού, η ομάδα μας, μέσω του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αποφάσισε να αποχωρίσει οριστικά από τη συνέχεια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από το ήδη ορισμένο παιχνίδι της Κυριακής.

Απολογούμαστε με το παρόν, για την αδιέξοδη κατάσταση που περιήλθαμε χωρίς απαραίτητα η ευθύνη να βαραίνει εξ ολοκλήρου την σημερινή διοίκηση.

Κύριε Πρόεδρε, αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, και ανταποκρινόμαστε άμεσα στον προβληματισμό σας, δηλώνοντας μη συνέχιση από το πρωτάθλημα ώστε να μην σας δημιουργήσουμε περαιτέρω προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Καλή θητεία σε σας. Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες.
Ευχόμαστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις όλες οι λοιπές ομάδες».

 

Super League 2: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας

Δημοφιλέστερα

To Top