Αθλητισμός

Super League 2: Ανέλαβε τον Ηρόδοτο ο Σταθόπουλος

Ο Στάθης Σταθόπουλος είναι ο προπονητής του Ηροδότου όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, ξεκινώντας έτσι το χτίσιμο της για τη νέα περίοδο.

Ο Σταθόπουλος επιστρέφει στους πάγκους της Super League 2 μετά τη σεζόν 2016-17 όταν είχε εργαστεί για ένα μικρό διάστημα στην Καλλιθέα. «Η διοίκησή μας με μια προσθήκη στα ηνία του τεχνικού τιμ από το πάνω ράφι, δείχνει πως κάνει μια δυνατή αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση από τον Ηρόδοτο είναι η εξής:

“Η ομάδα μας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Στάθη Σταθόπουλο, ξεκινώντας έτσι με τους καλύτερους οιωνούς τις κινήσεις για το χτίσιμο της νέας ομάδας του Ηροδότου!

Ο κ. Σταθόπουλος διαθέτει ένα γεμάτο βιογραφικό καθώς έχει θητεύσει σε πολλές ιστορικές ομάδες της χώρας μας όπως ο Αθηναϊκός, ο Λεβαδειακός, ο Εθνικός Πειραιώς, ο Πανελευσινιακός, ο Ακράτητος, ο Εθνικός Αστέρας, ο Παναιτωλικός, η Καλλιθέα, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Θρασύβουλος, η Παναχαϊκή.

Η διοίκησή μας με μια προσθήκη στα ηνία του τεχνικού τιμ από το πάνω ράφι, δείχνει πως κάνει μια δυνατή αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες!

Η κυανόλευκη διοίκηση καλωσορίζει τον πολύπειρο προπονητή και του εύχεται κάθε επιτυχία!”

Super League 2: Ανέλαβε τον Ηρόδοτο ο Σταθόπουλος
To Top