Αθλητισμός

Super League 1: Στις 17-18 Αυγούστου η πρεμιέρα της σεζόν 2024-25

H Super League 1 πέρασε μία σειρά αποφάσεων από το δ.σ. της λίγκας και ανάμεσά τους βρίσκεται και η ημερομηνία για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25.

Η αγωνιστική περίοδος της Super League 1 θα κάνει πρεμιέρα στις 17 και 18 Αυγούστου του 2024, με τη διοργανώτρια αρχή να “τρέχει” πλέον τις απαραίτητες ενέργειες για να “κλειδώσει” κι επίσημα τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Super League 1

Κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

– Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε τον τελικό βαθμολογικό πίνακα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

– Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως προβεί σε όλες τις δέουσες θεσμικές και νομικές ενέργειες (επικοινωνία με αρμόδιους φορείς), ώστε η έναρξη για το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League αγων. περιόδου 2024-25, να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Αυγούστου.

– Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι προτάσεις που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή της Super League, για το νέο αθλητικό νόμο και για τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

– Ομόφωνα αποφασίστηκε να συνταχθεί Σχέδιο Κανονισμού Γηπέδων Super League 1. Ομόφωνα εγκρίθηκε η δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του Συνεταιρισμού, βάσει του άρθρου 8 παρ. 10 του Κ.Α.Π.

– Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Επιτροπής Συμβολαίων του Συνεταιρισμού.

 

To Top