Υγεία

Στρατηγική συνεργασία του Metropolitan Hospital με το City Hospital με επένδυση 5 εκατ. ευρώ στην Καλαμάτα

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ - ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και το «City Hospital» ανακοίνωσαν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group.
Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει το City Hospital μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ.

CITYDSC-0347

CITYDSC-0350

CITYDSC-0352

CITYDSC-0353

CITYDSC-0354

CITYDSC-0355

CITYDSC-0357

CITYDSC-0358

CITYDSC-0359

CITYDSC-0365

CITYDSC-0367

CITYDSC-0376

Λούσκος: Όραμά μας την επόμενη διετία η Καλαμάτα να αποτελεί ιατρικό προορισμό, medical tourism

Νέες προοπτικές ανάπτυξης Το Hellenic Healthcare Group θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την επέκταση των δραστηριοτήτων του στη Καλαμάτα και την ένταξη της μοναδικής ιδιωτικής κλινικής της Μεσσηνίας και των όμορων Νομών στο δίκτυο του Ομίλου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνέχιση της λειτουργίας του City Hospital από τους ανθρώπους που την καθιέρωσαν στην σημερινή της θέση στην αγορά, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το HHG αναμένεται να δώσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω βελτίωσης των υπηρεσιών.

CITYDSC-0380

CITYDSC-0385

CITYDSC-0386

CITYDSC-0389

CITYDSC-0391

Ομιλητές στην ανακοίνωση της συνεργασίας ήταν ο Γεώργιος Τασσιόοπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της κλινικής City Hospital, ο Βασίλειος Τζωρτζάκης, Επιστημονικός Υπεύθυνος κλινικής City Hospital, ο Παναγιώτης Λούσκος, Director of Dental Clinic Metropolitan Hospital, ενώ παραβρέθηκε στο πάνελ κι ο Εκπρόσωπος τύπου του ομίλου HHG, Zaki Antar, Director of International Patients Programs HHG. Την συνεργασία χαιρέτισε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, συνεργαζόμενο ιατρικό, νοσηλευτικό κι επιστημονικό προσωπικό κι εκπρόσωποι ασφαλιστικών σχημάτων.

To Top