ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Ανδρέας Καπουράλος

ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος Ανδρέας Καπουράλος.


“Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.
Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον κ. Πύραρχο για την προαγωγή του και του ευχήθηκε δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα και πολυεύθυνα καθήκοντά του”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 

Να σημειωθεί, ότι ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, που διαδέχθηκε τον Δημήτρη Γεωργανά, πραγματοποίησε επίσκεψη και στον πυρόπληκτο από τις φωτιές του καλοκαιριού Δήμο Οιχαλίας, πριν δύο μέρες.  Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος απο τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, αντιπύραρχο Θανάση Κατσαφάδο, συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τη Δήμαρχο Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, στο Δημαρχείο στον Μελιγαλά.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Οιχαλίας, “η Δήμαρχος Οιχαλίας ευχαρίστησε τον κ. Καπουράλο για την επίσκεψη του και αμφότεροι ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας”.

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Ανδρέας Καπουράλος
To Top