Αθλητισμός

Στον Μαραθώνα για αγώνες ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας – Ξεκίνημα με νίκες

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΗ

Στον Μαραθώνα βρίσκονται το τριήμερο 3-5/11 οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Ομιλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, στα πλαίσια της αγωνιστικής δράσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος αντισφαίρισης Β’Εθνικής.

Μετά την περυσινή άνοδο και των δύο ομάδων από την Γ’ Εθνική, ο σύλλογος συμπεριέλαβε τους ίδιους αθλητές και αθλήτριες στην φετινή αποστολή με πρωταρχικό στόχο την παραμονή κατηγορίας: Αγγελική Κουλουμπού, Αγάπη-Σίντια Καρκαλή, Χρήστο Χριστόπουλο, Βίκτωρα Χριστόπουλο, Παναγιώτη Καρελά και Νίκο Γαλάνη.

Στην Β’  Εθνική αγωνίζονται συνολικά 32 ομάδες (16 κατηγορία Νότου και Βορρά αντίστοιχα) σε σύστημα ομίλων, με αγώνες μπαράζ ανόδου για τις πρώτες 4 ομάδες από τις δύο κατηγορίες, ενώ πέφτουν αυτόματα κατηγορία οι 4 τελευταίοι των ομίλων.

Πριν από λίγο η Αγγελική Κουλουμπού νίκησε με 6-3, 6-4 στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ο.Α.Αργυρούπολης στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β’Εθνικής που διεξάγεται 3-5/11 στον Μαραθώνα!

Λίγο πριν: μεγάλες συγκινήσεις και μαθήματα επιμονής από την ακούραστη Σίντια Καρκαλή, η οποία επιβλήθηκε της Νο 1 παίκτριας του Ο.Α.Αργυρούπολης, ύστερα από 3 ώρες αγώνα και ανατροπή, με σκορ 6-7(4) 6-4 6-4, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την ιστορική πρώτη νίκη του Ο.Α.Καλαμάτας στην Β Εθνική Γυναικών. Με αυτή την νίκη όχι μόνο εξασφαλίστηκε η παραμονή αλλά υπάρχουν ελπίδες και για πλασάρισμα στα πλέιοφ ανόδου στην Α’ Εθνική τέλη Νοεμβρίου!!
Η κρίσιμη αναμέτρηση αύριο Σάββατο με το Περιστέρι!

 

Στον Μαραθώνα για αγώνες ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας – Ξεκίνημα με νίκες
To Top