ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης ο Αθανασόπουλος

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης Γιώργο Τσακόπουλο και μέλη του Δ.Σ. είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, στα γραφεία του Συλλόγου.

Το κυκλοφοριακό πρόβλημα και η εξεύρεση χώρων στάθμευσης των οχημάτων ήταν το πρώτο θέμα που τέθηκε από την πλευρά των επαγγελματιών. Επισημάνθηκε ότι η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου περιόρισε τις θέσεις, ενώ ο κ. Αθανασόπουλος τάχθηκε υπέρ της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα εφαρμόσει αμέσως μετά την εκλογή του, σημειώνοντας ότι θα εκπονήσει κυκλοφοριακή – συγκοινωνιακή μελέτη και θα αναζητήσει χώρους πάρκινγκ.

Ανέφερε ότι είναι αναγκαία η αύξηση των δημοτικών αστυνομικών, ώστε να ελέγχουν την στάθμευση, την παράνομη κατάληψη χώρου, το παρεμπόριο, την παραβατική συμπεριφορά, κ.ά. Συζητήθηκε επίσης η διενέργεια της λαϊκής αγοράς στον αρχικό της χώρο, ενώ σχετικά με τα δημοτικά τέλη, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις.

Η καθαριότητα στο κέντρο της πόλης, η ανακύκλωση, η ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες μορφές τουρισμού, ήταν θέματα της εποικοδομητικής συζήτησής τους. Ο κ. Αθανασόπουλος επέμεινε ότι απαιτείται τακτική συνεργασία ανά δίμηνο με τον Εμπορικό Σύλλογο για τα ζητήματα της πόλης και δεσμεύτηκε να παραχωρήσει δημοτικό οίκημα για τη στέγαση του Συλλόγου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του, θα περιοδεύσει αύριο, Τετάρτη 15 Μαΐου, στις τοπικές  κοινότητες: Πιπερίτσα στις 7 μ.μ., Τρίοδο στις 7.30 μ.μ. και Λάμπαινα στις 8.15 μ.μ.

Στον Εμπορικό Σύλλογο Μεσσήνης ο Αθανασόπουλος
To Top