Αθλητισμός

Στο Βόλο ο Παπασταθόπουλος, επισκέφθηκε σχολή ποδοσφαίρου με τα παιδιά του (φωτο)

Στο Βόλο βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απολαμβάνοντας τις πρώτες μέρες των διακοπών του αλλά δεν έμεινε μακρυά από τα γήπεδα.

Ο καλαματιανός αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου της Αγίας Άννας, προς μεγάλη έκπληξη των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα.

Με τον πεθερό του Βαγγέλη Σταμουλάκη και τα δύο παιδιά του, επισκέφθηκαν την Σχολή ποδοσφαίρου, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους ιδιοκτήτες και τα στελέχη της Σχολής, καθώς και σε προπονητές και αθλούμενους.

Προσιτός, ανθρώπινος, φιλικός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, χάρηκε για την ζεστή υποδοχή όλων, απόλαυσε το παιχνίδι με τα παιδιά του και δέχτηκε πολύ πρόθυμα να φωτογραφηθεί και να συνομιλήσει με αθλητές και προπονητές της σχολής.

Αθλητές σαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κοσμούν με την παρουσία τους τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά γήπεδα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους μικρούς αθλητές”, αναφέρουν οι ιθύνοντες της σχολής σε ανάρτησή τους.

Στο Βόλο ο Παπασταθόπουλος, επισκέφθηκε σχολή ποδοσφαίρου με τα παιδιά του (φωτο)
To Top