Βιβλίο

Στο “Βιβλιόπολις” Μαλλιάς και Καλεντερίδης σε μια επίκαιρη συζήτηση για τα εθνικά θέματα

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: “ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ”

Με επιτυχία διοργανώθηκε χτες βράδυ στο κατάμεστο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ, Δήμητρα Δημοπούλου, η επίκαιρη συζήτηση «Τουρκία, Νοτιοανατολική Μεσόγειος, Ρωσία και ΗΠΑ», πάνω στη βάση των βιβλίων που έχουν γράψει ο εκδότης και αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης και ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς, σε μια συζήτηση που προλόγισε και συντόνισε ο δικηγόρος Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Για δυο ώρες οι δυο προσκεκλημένοι κυριολεκτικά καθήλωσαν τους παριστάμενους με τις γνώσεις τους και την υπεύθυνη και σοβαρή εκφορά των απόψεών τους.

Τόσο ο κ.Καλεντερίδης όσο κι ο κ.Μαλλιάς βρέθηκαν για άλλη μια φορά στην Καλαμάτα, αυτή τη φορά σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο: λίγες ώρες μετά την σημαντική επίσκεψη στην χώρα μας του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών κ. Μάικ Πομπέο, την οποία και σχολίασαν διεξοδικά, ως άριστοι γνώστες της Αμερικανικής διπλωματίας και λίγες ώρες πριν την “πειρατική” και παράνομη γεώτρηση στο οικόπεδο 7 της Κυπριακής ΑΟΖ από την Τουρκία.

“Ευφυέστατη η πολιτικη της Κύπρου”

Ο πρέσβης Αλέξανδρος Μαλλιάς αλλά και ο Σάββας Καλεντερίδης έχουν ως σταθερή επιδίωξη να γίνει και στην Ελλάδα η επανάσταση του αυτονόητου, δηλαδή να θεσμοθετηθεί και να γίνει πράξη η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα, στα σημαντικά, στα Εθνικά.

To Top