ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ΒΙΟΠΑ Τζαμουράνης και “Πρότυπος Δήμος”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ”

Σε προτεραιότητα θέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του ΒΙΟΠΑ μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της αναγκαίας αναδιάρθωσης των αστικών συγκοινωνιών της πόλης, προκειμένου παράλληλα να εξυπηρετηθούν η Διασπορά, τα Ακοβίτικα, όπως επίσης οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Νέα Εισόδου.

Την πιο πάνω δέσμευση ανέλαβε ο Βασίλης Τζαμουράνης προς τους επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας, τους οποίους επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι για να συζητήσει μαζί τους.
Συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του ΒΙΟΠΑ, μεταξύ των οποίων η αναγκαία συντήρηση της υπερκατασκευής των καταστημάτων που λόγω παλαιότητας παρουσιάζει προβλήματα. Ακόμα, προς τον Βασίλη Τζαμουράνη εκφράστηκε η ανάγκη για την παραχώρηση των χώρων του πρώην ΕΟΜΜΕΧ οι οποίοι παραμένουν κλειστοί και αναξιοποίητοι, ενώ τέθηκε και το πρόβλημα των ανείσπρακτων οφειλών των δύο Εμπορικών Κέντρων.

Μερίδα επαγγελματιών, εξ άλλου, επισήμαναν ότι ενώ από την πλευρά τους μισθώνουν από τον δήμο χώρους στο ΒΙΟΠΑ, από την δική του πλευρά ο Δήμος δεν φροντίζει ώστε ορισμένες εργασίες του να ανατίθενται σε επαγγελματίες του Βιοτεχνικού Πάρκου.

Ο Β. Τζαμουράνης, απαντώντας στα πιο πάνω θέματα, δεσμεύτηκε ότι θα διερευνήσει την δυνατότητα εξεύρεσης χρηματοδότησης από συγχρηματοδούμενα προγράμματα για την συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ.
Παράλληλα, υιοθέτησε την απαίτηση των επαγγελματιών να αναλαμβάνουν κάποιες εργασίες του δήμου, υπό την προϋπόθεση πάντα -όπως με έμφαση επισήμανε- της τήρησης των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού και της νομοθεσίας.
Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας είχε σήμερα το μεσημέρι στο ΒΙΟΠΑ συνάντηση και με στελέχη της δημοτικής επιχείρησης “Διοκλής” Α.Ε. από τα οποία ενημερώθηκε σχετικά τις δραστηριότητες που αναπτύσσει.

Στο ΒΙΟΠΑ Τζαμουράνης και “Πρότυπος Δήμος”
To Top