ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλαμάτας ο Χαρίτσης: Ασφυκτική η κατάσταση για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες

Δεσμεύσεις για αντικατάσταση του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ και ρύθμιση χρεών με προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης

Επίσκεψη στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Καλαμάτας πραγματοποίησε την Τετάρτη  ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης. Ο Αλ. Χαρίτσης κατά την περιοδεία του συζήτησε με επαγγελματίες των εγκατεστημένων επιχειρήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο μειωμένος κύκλος εργασιών παράλληλα με το αυξημένο κόστος στην ενέργεια και στις πρώτες ύλες, αλλά και τα συσσωρευμένα χρέη προς τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία δημιουργούν ασφυχτική κατάσταση στους μικρομεσαίους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε στους επαγγελματίες του ΒΙΟ.ΠΑ την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως ενέργεια πρώτης προτεραιότητας της προοδευτικής κυβέρνησης αμέσως μετά τις εκλογές, την κατάθεση στην Βουλή του συνολικού σχεδίου αντικατάστασης του πτωχευτικού νόμου της ΝΔ, με μόνιμα μέτρα ρύθμισης χρεών και προστασίας της πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης αλλά και μέτρων άμεσης εφαρμογής για την αντιμετώπιση της κρίσης ακρίβειας.

Στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλαμάτας ο Χαρίτσης: Ασφυκτική η κατάσταση για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες
To Top