ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο ΒΙΟ.ΠΑ. και σε γειτονιές της Καλαμάτας ο Βασιλόπουλος: “Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική αγορά”

Γειτονιές της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

“Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε την Καλαμάτα μας ακόμα καλύτερη”

«Η καθημερινή επαφή με τους συνδημότες μας και η διαρκής στήριξη που λαμβάνουμε, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για να κάνουμε την Καλαμάτα μας ακόμα καλύτερη, μία πόλη και ένα Δήμο που αξίζει κανείς να ζει και να δραστηριοποιείται», ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με εκατοντάδες συμπολίτες μας στο κέντρο αλλά και σε γειτονιές της Καλαμάτας και συγκεκριμένα: Κεντρική και Λαϊκή Αγορά, Ιστορικό Κέντρο, 23ης Μαρτίου, Αριστομένους, Κεντρική Πλατεία Βασ. Γεωργίου, Συνοικία Μπουρνιά, περιοχή Μαρίνας, Ναυαρίνου, Αγ. Παρασκευή, Φυτειά, Γιαννιτσάνικα.

Βασιλόπουλος στο ΒΙΟ.ΠΑ: “Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική κοινωνία”

Το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε το Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας, όπου συνομίλησε για ακόμη μία φορά με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. «Στηρίζουμε τους επαγγελματίες, στηρίζουμε την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού του και υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Βιοτεχνικό Πάρκο της πόλης.

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμάτας και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», Θανάση Βασιλόπουλου, με πολίτες και φορείς του Δήμου, συνεχίζονται καθημερινά.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», επισκέφτηκε τις γειτονιές των Καλυβίων και του Φραγκοπήγαδου, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών.


Ακολούθως, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με το Δ.Σ. της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, κατά την οποία υπήρξε παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», ενώ τέθηκαν επί τάπητος θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα της Καλαμάτας και ευρύτερα της περιοχής.


Σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, το πρωί, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας», μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε και είχε συναντήσεις με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ στην Καλαμάτα, με τους Προέδρους και εκπροσώπους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας και του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Πελοποννήσου (ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ) στις εγκαταστάσεις του στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ – ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Αύριο, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, οι επισκέψεις θα συνεχιστούν στις 20:00 στην οδό Καλλιπατείρας και στις 20:30 με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

To Top