Τροφή για σκέψη

Στο στόχαστρο αγνώστων με συνθήματα ο Δήμαρχος Καλαμάτας – Τι απαντά ο Νίκας

ΝΙΚΑΣ ΩΣ…ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στο στόχαστρο άγνωστων δραστών έχει μπει όπως φαίνεται ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
Με συνθήματα στους τοίχους κτηρίων “χτύπησαν” πάλι οι άγνωστοι κατά του δημάρχου Καλαμάτας, που ασχολήθηκαν όλο το βράδυ για να τον “ζωγραφίσουν”.

Μετά τα φειγ βολάν της Λευκής Νύχτας, σήμερα το “εικαστικό” προχώρησε, έχοντας ως βασική εικόνα τον Δήμαρχο ως… Ερντογάν με φέσι και από κάτω να γράφουν “Νίκα φύγε”, “Νίκα δεν θα γίνεις Μπένος ποτέ”.

Όλα αυτά ήταν γραμμένα στον τοίχο του ιστορικού Δημαρχείου, καθώς και σε κτήριο της οδού Σφακτηρίας [πρώην Εμπορική Τράπεζα], αλλά και σε 3 τοίχους επί της οδού Αριστομένους, γύρω από το ίδιο τετράγωνο.

ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η δημοτική αστυνομία πήρε πινέλο και χρώμα κι άρχισε να σβήνει τα συνθήματα και πλέον τον λόγο τον έχει η Ασφάλεια Καλαμάτας που αναζητά τους δράστες σε κάμερες της περιοχής.

ΝΙΚΑΣ: “ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΏΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ”

Το MessiniaLive μίλησε για το περιστατικό με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος λίγο πριν φύγει για την Αθήνα στις 11 το πρωι, πήγε και είδε τα σβησμένα πλέον συνθήματα και μας δήλωσε: “Δεν θέλω να ασχοληθώ καν! Είναι η συνέχεια των γεγονότων όσων έγιναν στο πάρκο (σ.σ. προφανώς εννοούσε το φεστιβάλ Νέων). Λυπάμαι γιατί λερώνουν τους τοίχους”…
Ο δήμαρχος δεν μας εξήγησε πως κάνει το συσχετισμό αυτόν, δηλαδή τα συνθήματα στους τοίχους εναντίον του με το Φεστιβάλ Νέων στο Πάρκο Καλαμάτας, την ανάκληση της άδειά του λόγω υπέρβασης ωραρίου και τις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν.

Την πράξη καταδίκασε δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος

Διαφορετική άποψη για το θέμα έχει ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αντωνόπουλος, που από την πρώτη στιγμή καταδίκασε δημόσια την πράξη αυτή.

Στο στόχαστρο αγνώστων με συνθήματα ο Δήμαρχος Καλαμάτας – Τι απαντά ο Νίκας
To Top