ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο στόχαστρο αγνώστων και πάλι τα βαγόνια στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ-ΕΚΚΛΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

“Εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι το γεγονός ότι οι φθορές στο Πάρκο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με βαγόνια και αστικό εξοπλισμό να έχουν μπει στο στόχαστρο αγνώστων. Τα ξημερώματα μάλιστα, όπως έγινε γνωστό υπήρξε εκ νέου βανδαλισμός βαγονιών που μόλις χθες είχαν αποκατασταθεί!” αναφέρει ο Δήμος Καλαμάτας σε σχετική ανακοίνωσή του.

Συνθήματα με σπρέι στα βαγόνια από ασυνείδητους-Μόλις χθες αποκαταστάθηκαν οι φθορές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, και μπήκαν νέες σανίδες στα βαγόνια, που τα ξημερώματα μπήκαν και πάλι στο στόχαστρο αγνώστων που θέλησαν να τα βανδαλίσουν αφήνοντας την …”υπογραφή” τους. Πλέον αναλαμβάνει η αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες στην περιοχή του Πάρκου προκειμένου να αποτραπούν ξανά τέτοια φαινόμενα. Ενώ τις επόμενες 15 μέρες μπαίνει στο Πάρκο η εταιρεία security, ώστε να υπάρχει νυχτερινή φύλαξη.

ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY-ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

Για τις φθορές που το τελευταίο διάστημα προκαλούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση, έχει ενημερωθεί από το Δήμο η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ έως ότου ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία για την τοποθέτηση νυχτερινής φύλαξης στο Πάρκο, με ιδιωτική εταιρεία (εντός του επόμενου 15νθημέρου), έχει ζητηθεί να υπάρχει αυξημένος έλεγχος τόσο από τη Δημοτική Αστυνομία όσο και από την ΕΛ.ΑΣ.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Στο Πάρκο κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να το αναβαθμίσουμε. Ένας χώρος φιλόξενος, μοναδικός για την πόλη μας, που πρέπει όλοι να το διατηρούμε καθαρό και να το προστατεύουμε. Δυστυχώς τελευταία άγνωστοι προκαλούν διαρκώς φθορές και βανδαλίζουν βαγόνια. Κάνω έκκληση να σεβαστούμε όλοι το Πάρκο μας».

Στο στόχαστρο αγνώστων και πάλι τα βαγόνια στο Πάρκο Σιδηροδρόμων
To Top