Αθλητισμός

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής στο Πέζαρο η Αθανασουλάκη

Η Μυρτώ έγινε βασική και είναι “σαν έτοιμη από καιρό”!

Το μέταλλο που διαθέτουν έδειξαν τα κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που άφησαν θετικές εντυπώσεις στο τεστ που έδωσαν τη Δευτέρα (21/08) με τη νέα τους σύνθεση, έχοντας τη Μυρτώ Αθανασουλάκη στη θέση της τραυματισμένης Αγγελικής Αποστολίδου, περίπου δέκα ημέρες πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο (30 Αυγούστου – 3 Σεπτεμβρίου).

Η Εθνική ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Πέζαρο.

Η Εθνική ομάδα δεν θα μπορέσει να παραταχθεί στην σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς με την ίδια σύνθεση που είχε και στους προηγούμενους αγώνες, αφού ένας τραυματισμός της Αγγελικής Αποστολίδου στο γόνατο έθεσε την άτυχη αθλήτρια εκτός μάχης και ανέτρεψε την τελευταία στιγμή τον προγραμματισμό.
Ωστόσο, η Μυρτώ Αθανασουλάκη, η οποία όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε το προπονητικό πρόγραμμα ως αναπληρωματική, έδειξε ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό, συμπληρώνοντας την ελληνική πεντάδα πλάι στις Χρύσα Μουτάφη, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου και Ζωή Ντίτσιου.

Η ελληνική ομάδα, με καινούργια πλέον σύνθεση, δοκίμασε τα προγράμματά της το απόγευμα της Δευτέρας (21/08) στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, υπό το βλέμμα του προέδρου της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη, των στελεχών της Τεχνικής Επιτροπής ρυθμικής της Ομοσπονδίας Αθανασίας Λαμπροπούλου-Συροπούλου και Θέμιδος Χαρίτου-Γιακουμέλου, καθώς και της προέδρου των Ελληνίδων κριτών ρυθμικής Μαρίας Πάχτα.

Τα συμπεράσματα ήταν θετικά, δημιουργώντας αισιοδοξία ενόψει Πέζαρο, αφού τα κορίτσια της Ιρίνα Ιλίεβα έδειξαν ετοιμότητα και δύναμη. Ο κ. Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του εμψύχωσαν τις νεαρές Ελληνίδες πρωταθλήτριες, τους έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους και για όλη την σκληρή προσπάθεια των τελευταίων μηνών και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Να η ευκαιρία Μυρτώ!
Ο Αθλητισμός έχει διακρίσεις και χαρές έχει και ατυχίες και τραυματισμούς… Ειδικά σε ψηλό επίπεδο που η απόλυτη ετοιμότητα και η αυτοσυγκέντρωση είναι το παν! Η αθλήτρια του Φ.Ο.Κ. Μυρτώ Αθανασουλάκη, σαν “καλός στρατιώτης” ακολουθούσε κατά γράμμα το πρόγραμμα της ομάδας και χάρη σε αυτή την προσήλωση, πήρε θέση βασικής στην ομάδα και μάλιστα με εξαιρετικό βαθμό ετοιμότητας! Είμαστε βέβαιοι ότι η Μυρτώ θα μας ξαναδικαιώσει και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων γιατί όποιος δουλεύει, απολαμβάνει!


Περήφανοι οι γονείς κι ο αδερφός της Μυρτούλας μας!

To Top