ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι της “Φάρις”

ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της Βασιλόπιτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της «Φάρις» Παντελή Δρούγα, αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε., στελεχών και υπαλλήλων της «Φάρις» και πλήθους εκπροσώπων Φορέων & Συλλόγων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό και, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσφορά τους ενώ επεσήμανε πως και αυτή τη χρονιά η πόλη της Καλαμάτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσει πολιτιστικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη αναφορά του Δημάρχου στην προσφορά, τη δημιουργικότητα και το υψηλό επίπεδο που οι Σχολές της «Φάρις» παρέχουν στην τοπική κοινωνία.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στα καταστήματα που ξεχώρισαν στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του Δήμου γαι την Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα, με το πρώτο βραβείο να λαμβάνει ο Κώστας Βλαχονικολός για το κατάστημα αθλητικών COSMOS. Επίσης, τιμητική πλακέτα έλαβαν το κατάστημα post, και το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων WOMAN.

Η τυχερή της φετινής Βασιλόπιτας των εργαζομένων της «Φάρις» ήταν η Χριστίνα Πλαγιανού, εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», και το δώρο, τρεις μέρες άδεια!

 

Διαβάστε και αυτό:

Δήμος Καλαμάτας: Αυτές είναι οι ωραιότερες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της πόλης-Δείτε τους νικητές

To Top