ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μαξίμου σήμερα ο Νίκας -Συνάντηση με Βερναρδάκη για τα 49 στρέμματα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ

“Δέκα χρόνια αγωνίζομαι για το συγκεκριμένο ζήτημα και με αλλεπάλληλες κυβερνήσεις. Πλέον έχω βαρεθεί στα Υπουργεία…”, δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος θα συναντηθεί σήμερα στο Μαξίμου με τον Υπουργό Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου, Χριστόφορο Βερναρδάκη, που γνωρίζει το θέμα από την εποχή που είχε κατέβει με τον πρωθυπουργό για τα εγκαίνια του περιμετρικού. Δεν πρόκειται να το αφήσω το θέμα αυτό…Πιστεύω αύριο να κλείσει το θέμα με την επίσκεψη στο Μαξίμου και στον κ. Βερναρδάκη”, είπε ο Παναγιώτης Νίκας.

“ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ”

Ο Δήμαρχος έκανε λόγο για ανάγκη αναβάθμισης του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού, ώστε οι τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια να μην είναι αναγκασμένοι να δαπανούν 2 και 3 ώρες για να φτάσουν και να επιστρέψουν για παράδειγμα στην Κορώνη, την Αρχαία Μεσσήνη ή την Καρδαμύλη.
“Έχουμε ένα απαράδεκτο οδικό δίκτυο. Δεν πρόκειται να αναπτυχθεί η κρουαζιέρα στην Καλαμάτα αν δεν αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο… Αν δεν φτιάξουμε το Τσακώνα-Καλό Νερό δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε το Κατάκολο”, είπε χαρακτηριστικά.

Νίκας για εκλογές ΝΟΔΕ:”ΔΕΝ ΜΕΤΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ”

Ερωτηθείς από το MessiniaLIVE να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΟΔΕ απάντησε: “Δεν απασχολήθηκα καθόλου παρά μόνο πήγα και ψήφισα, ως είχα υποχρέωση στον κόσμο που ψηφίζει και μένα. Η ψηφοφορία είναι ενεργή διαδικασία όταν βάζεις το χέρι στην καρδιά και στο μυαλό σου και ψηφίζεις με μία συγκεκριμένη λογική και το γενικότερο συμφέρον”.

To Top