Αθλητισμός

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι δύο αγώνες του Άρη με την Γκόμελ

Και οι δύο αγώνες του Άρη με την Γκόμελ για το Conference League θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, όπως ενημέρωσαν οι Λευκορώσοι

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο παιχνίδι του Άρη με την Γκόμελ που θα είναι η τυπικά γηπεδούχος, όπως ενημερώνει με ποστάρισμα της στο Instagram η λευκορώσικη ομάδα.

Θυμίζουμε πως οι Λευκορώσικες ομάδες λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα δώσουν όλα τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια εκτός έδρας και χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Έγινε γνωστό ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της Conference League της Γκόμελ θα διεξαχθούν στο γήπεδο του «Αρη» στη Θεσσαλονίκη. Η UEFA αποφάσισε επίσης να ανταλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λέφσκι. Έτσι στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει εκτός έδρας αγώνας και στις 28 Ιουλίου εντός έδρας (με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ) που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Gomel (@fcgomel1959)

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι δύο αγώνες του Άρη με την Γκόμελ
To Top