ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην υγειά του Γιάννη Τύρου για δυο βραδιές το “Κύτταρο” κι ο “Νότος” στο Ιστορικό κέντρο

ΠΛΕΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΑ EΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ 400.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Με αφορμή την πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα δύο καταστήματα της οδού Αμφείας στο Ιστορικό κέντρο να ενισχύσουν την νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Γιάννης Τύρος να συγκεντρώσει το επιπλέον χρηματικό ποσό που προέκυψε λόγω της επιδείνωσης του προβλήματος υγείας που έχει, βρεθήκαμε στο “ΚΥΤΤΑΡΟ” και μιλήσαμε με τον Γιάννη για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν.

Ενώ μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, με την μεγάλη και συγκινητική βοήθεια του κόσμου, ο Γιάννης είχε συγκεντρώσει το ποσό των 600.000 ευρώ που απαιτούσε τότε η επέμβαση στην Αμερική, για την σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία (SED congenital) με σκολίωση, που αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία, σήμερα έχουν προκύψει περισσότερα έξοδα απ’ ότι υπολόγιζε.

Πλέον θα υποβληθεί σε δυο δεκάωρες επεμβάσεις, όπως είπε ο ίδιος στο Messinialive, και θα χρειαστεί μια επιπλέον οικονομική βοήθεια για να μπορέσει να κάνει το ταξίδι στην Αμερική. Το ποσό που θα πρέπει να συγκεντρώσει είναι ένα εκατομμύριο ευρώ, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται το ποσό που θα του δώσει το Ελληνικό κράτος, αφού όμως κάνει τις επεμβάσεις και προσκομίσει τα παραστατικά, άρα θα πρέπει να το έχει εκ των προτέρων συγκεντρώσει.

Aξίζει να κάνουμε όλοι μια ακόμα προσπάθεια για να ταξιδέψει ο Γιάννης στη Νέα Υόρκη!

Με βάση λοιπόν τα νέα δεδομένα, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, τα δυο καταστήματα εστίασης, ΚΥΤΤΑΡΟ και ΝΟΤΟΣ του Νίκου Νικολακέα και του Δημήτρη Σκοκέα, στην οδό Αμφείας στο Ιστορικό κέντρο, θα διοργανώσουν ένα διήμερο αφιερωμένο στον Γιάννη.
Όπως μας είπαν, τα έσοδα που θα υπάρξουν από αυτές τις δυο ημέρες, θα προσφερθούν ως μια ελάχιστη βοήθεια για το Γιάννη, ενώ θα υπάρχει και ένα κουτί – κουμπαράς στο χώρο για όποιον θέλει να βοηθήσει περισσότερο.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να πιούμε στην υγειά του (κυριολεκτικά) και να μαζέψουμε όσα περισσότερα μπορούμε, λένε στο κάλεσμά τους!

Ατομικός Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός: Αριθμός 0026.0260.89.0200897097 έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα ΤΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση σε Νοσοκομείο ή Κέντρο Αποθεραπείας / Αποκατάστασης του εξωτερικού.

Όνομα Δικαιούχου: ΤΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Θ.
IBAN: GR9502602600000890200897097
BIC: ERBKGRAA
Στα αγγλικά όνομα δικαιούχου: Tyros Ioannis

Δημοφιλέστερα

To Top