ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Τρίπολη τελικά στις 19 Ιουλίου η τεχνική σύσκεψη για το αντιπλημμυρικό Καλαμάτας

Στην Τρίπολη θα γίνει τελικά, την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, η αρχικά προγραμματισμένη για τις 20 του μήνα, στην Καλαμάτα, τεχνική σύσκεψη για το θέμα του αντιπλημμυρικού έργου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μετά τη συνάντηση που είχε χθες, Πέμπτη 14 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, με εκπρόσωπο από την εταιρεία που ανέλαβε την μελέτη του εν λόγω έργου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη, στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τρίτη, θα γίνει με τη συμμετοχή τεχνικών που έχουν και δημόσια ιδιότητα, πραγματοποιείται δε εν όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής μελέτης του πιο πάνω έργου.

Στην εν λόγω σύσκεψη έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, διευθυντές μηχανικοί από την κεντρική Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας, την Διεύθυνση Τ.Ε. της Π.Ε. Μεσσηνίας, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, τις τεχνικές Διευθύνσεις του Δήμου Καλαμάτας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων του τεχνικού κόσμου (μηχανικοί, αρχιτέκτονες κ.α.), εκπρόσωποι της εταιρείας που μελέτησε το εν λόγω έργο κ.α.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση απευθύνεται, μεταξύ άλλων, προς τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, τους αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος Ανδρέα Τσουκαλά, Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρο Βερούτη και Οικονομικών και Διοίκησης Χρήστο Λαμπρόπουλο -με την ιδιότητά τους και ως μηχανικοί- καθώς επίσης προς τους εκπροσώπους φορέων του τεχνικού κόσμου (ΤΕΕ), όπως και σε υπηρεσιακούς τεχνικούς παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας, αλλά προς τον μελετητή του εν λόγω έργου.

Την πρόσκληση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Στην Τρίπολη τελικά στις 19 Ιουλίου η τεχνική σύσκεψη για το αντιπλημμυρικό Καλαμάτας
To Top