Αθλητισμός

Στην Τέντα σήμερα η Εθνική βόλεϊ φιλικό τεστ με Τυνησία-Ενθουσιασμένοι από την Καλαμάτα οι παίκτες

Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή οι φιλικοί αγώνες

Μετά από σκληρή δουλειά δυο εβδομάδων στην Καλαμάτα, η Εθνική βόλεϊ θα δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής σε φιλικά προετοιμασίας. Αντίπαλός της η Τυνησία στην Τέντα, εκεί που θα γίνουν συνολικά τέσσερα παιχνίδια μέχρι την Κυριακή.

Οι αθλητές που είναι στη διάθεση του Ιταλού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε προπονούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» ενόψει του Ευρωπαϊκού και από σήμερα θα μπουν σε καθαρά αγωνιστικό mode. Όλες τις ημέρες οι φιλικοί αγώνες θα αρχίσουν στις 18:30 εκτός από την Κυριακή που θα αρχίσει στις 17:00.

Τους "κέρδισε" η Καλαμάτα-Ενθουσιασμένοι οι παίκτες της Εθνικής: "Αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας"

Οι άνθρωποι της Εθνικής έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από την διαμονή τους στην Καλαμάτα όλο αυτό το διάστημα. O μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών Μάριος Γκιούρδας είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, όλη τη δημοτική αρχή της πόλης για τη θερμή φιλοξενία του εθνικού μας συγκροτήματος. Όλοι οι αθλητές αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από εδώ από την Καλαμάτα βάζουμε τις βάσεις για μία επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Στην Τέντα σήμερα η Εθνική βόλεϊ φιλικό τεστ με Τυνησία-Ενθουσιασμένοι από την Καλαμάτα οι παίκτες
To Top