Παιδί

Στην Πύλο την Κυριακή ενημερωτική εκδήλωση για το διαδίκτυο από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου

«Παιδί, γονείς και διαδίκτυο. Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης – Τεχνητή νοημοσύνη ενάντια στα ανθρώπινα ήθη» με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη

Εκδήλωση ενημέρωσης για θέματα σχετικά με το διαδίκτυο οργανώνει την Κυριακή 14 Μαΐου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα ‘’Μηδέν’’ στην Πύλο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Θέμα της εσπερίδας είναι: «Παιδί, γονείς και διαδίκτυο. Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης – Τεχνητή νοημοσύνη ενάντια στα ανθρώπινα ήθη».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ και πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων, καθώς και οι Αναστασία Κατσιμπέλη εγκληματολόγος, Σοφία Βασιλειάδου εγκληματολόγος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, των γονέων, των εφήβων μαθητών, των εκπροσώπων των σχολείων της περιοχής, των συλλόγων και τοπικών φορέων σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, προστασίας, ασφάλειας, τεχνικών συμβουλών και ανάλυσης επικινδυνότητας, καθώς και των επιπτώσεων αυτού σε γονείς, εφήβους και παιδιά.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στην Πύλο την Κυριακή ενημερωτική εκδήλωση για το διαδίκτυο από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Δημοφιλέστερα

To Top