Τουρισμός

Στην παρουσίαση των 3 νέων αεροσκαφών της Aegean ο Δήμος Καλαμάτας

Η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για θέματα τουρισμού στον Δήμο Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, παραβρέθηκε σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, στην τεχνική βάση της Aegean, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η εκδήλωση παρουσίασης των 3 νέων αεροσκαφών της εταιρίας, που προέβη στην παραγγελία συνολικά 46 αεροσκαφών- έγινε παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκπροσώπων της πολιτείας, της επιχειρηματικής κοινότητας, φορέων και εργαζομένων.

Η κ. Αλειφέρη, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, είχε επαφές με στελέχη της Aegean, τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, αλλά και φορείς της επιχειρηματικής και τουριστικής κοινότητας, προωθώντας θέματα του Δήμου. Στην παρουσίαση βρέθηκε και ο Τουριστικός πράκτορας Βασίλης Τριγκιλίδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διεθνής Αερολιμένας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» στην Καλαμάτα, αποτελεί μία από τις βάσεις της Aegean στη χώρα, ενώ η εταιρεία με δρομολόγιά της, συνδέει την Καλαμάτα με προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην παρουσίαση των 3 νέων αεροσκαφών της Aegean ο Δήμος Καλαμάτας
To Top