ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Μάνδρα ο Νίκας: “Έτοιμος ο Δήμος Καλαμάτας να στείλει πλυστικά μηχανήματα για καθαρισμό”

ΝΙΚΑΣ: “ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ”

Χθες, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την πλημμυρόπληκτη Μάνδρα Αττικής και συναντήθηκε στο Δημαρχείο με Αντιδήμαρχο, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου και υπηρεσιακούς παράγοντες. Με την επίσκεψη του Δημάρχου Καλαμάτας συνέπεσε η επίσκεψη του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Ο Δήμος Καλαμάτας είναι έτοιμος να συνδράμει την προσπάθεια αποκατάστασης, αποστέλλοντας βαρέα μηχανήματα και ιδίως πλυστικά, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.

Σε δηλώσεις του, σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε πως θα χρειασθούν μήνες για την αποκατάσταση της κανονικότητας στη Μάνδρα, καθώς και ότι υπάρχουν ανάγκες, για την κάλυψη των οποίων απαιτούνται χρήματα και, κυρίως, αρμονική συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας και Κράτους. Η Μάνδρα δεν έχει ανάγκη κυρίως από φιλανθρωπία, αλλά από συντονισμένες, αρμονικές και ταχείες ενέργειες όλων των εκφάνσεων του Κράτους, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Νίκας.

Επεσήμανε, τέλος, ότι η συνδρομή σε είδος θα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο καινούργια είδη ένδυσης, υπόδησης και κλινοσκεπάσματα.

To Top