ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Καλαμάτα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί την Καλαμάτα σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, για να συναντήσει τοπικούς φορείς, φίλους και υποστηρικτές του και θα διεξάγει και ομιλία στο REX στις 20.15 το βράδυ.

Είναι ο τρίτος υποψήφιος που έρχεται στη Μεσσηνία και μάλιστα ο Κρητικός πολιτικός έχει ισχυρό ρεύμα υποστήριξης στη περιοχή μας από νέους σε ηλικία.

Όπως έχει δηλώσει “στόχος του είναι η διατύπωση μιας εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης στους πολίτες. Θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στη δημιουργία αξιόπιστων θεσμών εσωκομματικής δημοκρατίας, στην επανασύνδεση με τα λαϊκά στρώματα που παραδοσιακά αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της παράταξης μας».

Ήδη το επιτελείο του στη Μεσσηνία δουλεύει πυρετωδώς για να δώσει δυναμικό “παρών”!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1979 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος διπλώματος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον». Επίσης, είναι υποψήφιος διδάκτορας Φιλοσοφίας στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία του, δραστηριοποιείται πολιτικά: Το 2006, εκλέγεται στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Το 2008, εκλέγεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Το 2013, επανεκλέγεται στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, η οποία τον εκλέγει στην θέση του Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ. Το Μάιο του 2014, εκλέγεται Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς. Συμμετέχει στην ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην Καλαμάτα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης
To Top