Αθλητισμός

Στην Καλαμάτα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ORCi

Στην Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORCi, το οποίο συνδιοργανώνουν η Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. και ο Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, δεδομένου ότι οι inshore ιστιοδρομίες θα λάβουν χώρα ακριβώς έξω από το λιμάνι της Καλαμάτας, ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα δραστήρια μέλη του διοργανωτή ομίλου ετοιμάζουν και παράλληλες εκδηλώσεις, έτσι ώστε η παραμονή τόσο των ιστιοπλόων όσο και των φιλοξενούμενων να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για τη φιλοξενία των σκαφών των συμμετεχόντων στο λιμάνι της Καλαμάτας τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και πριν και μετά από αυτόν.

Η πρόεδρος της ΕΑΘ Εριφύλη Βαρδάκη βρέθηκε στην Καλαμάτα και είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με τους οποίους συζήτησε τα τρέχοντα οργανωτικά θέματα. Επίσης μαζί με μέλη του ομίλου συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλειο Καπέλιο.

Στην Καλαμάτα το πανελλήνιο πρωτάθλημα ORCi

Δημοφιλέστερα

To Top