Αθλητισμός

Ξεκινά το 30ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστική: 550 αθλήτριες στην Καλαμάτα

Η "καρδιά" της Ρυθμικής γυμναστικής χτυπά για 4 μέρες στην Τέντα-Στην Καλαμάτα το 30ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής 16-19 Φεβρουαρίου

Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην «Τέντα» θα χτυπά από τη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η καρδιά της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει για 30η χρονιά το Διεθνές Κύπελλο «Kalamata Cup» και για 9η συνεχόμενη φορά το «Elegant Cup».
DSC-0805

Σε αυτούς τους τετραήμερους διεθνείς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής συμμετέχουν περί τις 550 αθλήτριες και 25 ομάδες ανσάμπλ, από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού -συγκεκριμένα από την Αυστραλία, την Βουλγαρία, την Γεωργία, την Ισπανία, την Ουκρανία και την Πολωνία.

DSC-0806

DSC-0807

DSC-0808

DSC-0812

DSC-0814

Τους αγώνες που έχουν την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας, του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα (15/2), στο κλειστό της «Τέντας», ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι η πόλη είναι έτοιμη για να υποδεχθεί για μια ακόμα χρονιά μία σημαντική διοργάνωση που αποτελεί θεσμό για την περιοχή και ταυτόχρονα διαφημίζει την Καλαμάτα.

Τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει αυτή τη σημαντική αθλητική διοργάνωση και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Φιλογυμναστικό Όμιλο Καλαμάτας για τη διοργάνωση. Μίλησαν, επίσης, εκ μέρους της Π.Ε. Μεσσηνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς και η πρόεδρος του ΦΟΚ Βούλα Κουβάτσου, η οποία παρουσίασε το πλούσιο πρόγραμμα του Διεθνούς Κυπέλλου «Kalamata Cup» και του «Elegant Cup».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

1

2

3

4

To Top