ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην 120 ΠΕΑ ο Χαρδαλιάς: Επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, χθες, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, δεύτερη ημέρα του τριήμερου οδοιπορικού που ξεκίνησε την Κυριακή από τη ν. Οθωνοί και τη Μολυβδοσκέπαστη, βρέθηκε στα Ιωάννινα, το Άκτιο, την Καλαμάτα, τη Γαύδο και την Κρήτη, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε κατά σειρά το Στρατηγείο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και το Στρατόπεδο «ΥΠΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» στα Ιωάννινα, τη Μονάδα Υποστήριξης Forward Operating Base (FOB) και την αντίστοιχη Επιχειρησιακή Βάση του ΝΑΤΟ στο Άκτιο, την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα και το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΓΑΥΔΟΥ».

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τις Διοικήσεις των Σχηματισμών και των Μονάδων για την ιστορία, την οργάνωση, την αποστολή, καθώς και για τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους. Επίσης, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές τους, ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Όπως επισημαίνεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), καθώς και το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Χανίων που λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου. Ο εμβολιαστικός αυτός σταθμός υψηλής δυναμικότητας, ο οποίος τέθηκε σε λειτουργία τον Μάιο του 2021, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής συμμετοχής του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων στην εμβολιαστική διαδικασία επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, στο πλαίσιο της επιχείρησης «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Στην 120 ΠΕΑ ο Χαρδαλιάς: Επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες

Δημοφιλέστερα

To Top