ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η στιγμή που άνδρες της ΕΚΑΜ συλλαμβάνουν τους δύο ισοβίτες – Σοκάρει η…υπόσχεση του Αλβανού!

ΣΟΚΑΡΕΙ Η … ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ: “ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ”!

Eρασιτεχνικό βίντεo δείχνει τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΚΑΜ κάνουν έφοδο στο διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συλλαμβάνουν τους δύο κακοποιούς οι οποίοι δραπέτευσαν το απόγευμα της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά. Μεταξύ αυτών και ο Αλβανός δολοφόνος “Νίκο”.

Οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί συνελήφθησαν σε ισόγειο στην οδό Αδριανού, και είχαν αποδράσει από τον Πειραιά την Πέμπτη το απόγευμα.

Η περιοχή ήταν αποκλεισμένη από δεκάδες αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων. Μέσα στην ισόγειο κατοικία που συνελήφθησαν οι δραπέτες, υπήρχαν ειδικές υπηρεσίες της αστυνομίας που φορώντας ειδικές στολές συνέλεγαν στοιχεία (dna, αποτυπώματα κλπ).

Λόγω της επικινδυνότητας και του εγκληματικού ιστορικού των συλληφθέντων, οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν συνέχεια σε εγρήγορση και ήλεγχαν οποιονδήποτε πλησίαζε σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο.

Οι δύο Αλβανοί δραπέτες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Ο 35χρονος Αλβανός Halili Juliand, με το παρατσούκλι «Νίκο» είχε δολοφονήσει το 2011 τον 35χρονο Αλβανό Σελίμ Μεζάι και τον μόλις 2,5 ετών γιο του. Του πατέρα του έκοψε το λαιμό. Το παιδί είχε δολοφονηθεί για να μην είναι μάρτυρας στη δολοφονία του πατέρα του.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης. Ενα για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και ένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δεύτερος δραπέτης κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ανθρώπου στην Ελευσίνα, ενώ χτύπησε μέχρι θανάτου μία γυναίκα για να τη ληστέψει.

Το βίντεο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ

 

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στο σπίτι που βρήκαν «καταφύγιο» οι επικίνδυνοι ισοβίτες.

To Top