ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη Μεσσήνη την Παρασκευή ο Ιερώνυμος για να τιμήσει τον Θέμελη

Δήμος Μεσσήνης: Τιμητική διάκριση στον Θέμελη από τον Ιερώνυμο

Εκδήλωση Τιμητικής Διακρίσεως για τον καθηγητή Πέτρο Θέμελη από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00, στον αίθριο χώρο του Δημαρχείου Μεσσήνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, τιμητικής διακρίσεως στον καθηγητή κ. Πέτρο Θέμελη από το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν ύμνοι από τον Δρ. Νίκο Ξανθούλη (Αρχαία Λύρα) ενώ η παρουσίαση του αξιόλογου και εξαιρετικά σημαντικού έργου του καθηγητή Πέτρου Θέμελη θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Νικόλαο Ζαχαριά.

Επιπλέον προς ενημέρωση των πολιτών ο Δήμος Μεσσήνης επισημαίνει ότι: Οι υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης που στεγάζονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα επί της οδού Δημάρχου Παύλου Πτωχού στη Μεσσήνη, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 δεν θα είναι διαθέσιμες στο κοινό τις ώρες 10:30 έως 13:30.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στη Μεσσηνία, με αφορμή την αναγόρευσή του σε επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε επισκεφτεί και την Αρχαία Μεσσήνη και είχε ξεναγηθεί από τον καθηγητή και επικεφαλής των ανασκαφών, Πέτρο Θέμελη.

φωτό:poimin

Διαβάστε και αυτό:

Συνάντηση για την τιμητική εκδήλωση στον Πέτρο Θέμελη

Στη Μεσσήνη την Παρασκευή ο Ιερώνυμος για να τιμήσει τον Θέμελη
To Top