ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταφεύγει ο Τσώνης για απειλητικό μήνυμα

ΤΣΩΝΗΣ: “ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ”

Απειλές κατά της ζωής του κατήγγειλε ο πρόεδρος του Εργατικού Κεντρου Καλαμάτας, Σωτήρης Τσώνης, πως δέχτηκε με ηλεκτρονικό μήνυμα – δημόσιο σχόλιο στο Ίντερνετ, κάτω από τις δηλώσεις του στον ιστότοπο του youtube του ΜessiniaLive, για τις αφισοκολήσεις στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου και το επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας δήλωσε πως “δεν καταλαβαίνω από εκφοβισμούς ούτε απειλές” και αυτός που “με δειλία και ανώνυμα” προέβει σε αυτές τις απειλές “θα ξετρυπωθεί και θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου”.


Το απειλητικό μήνυμα προς Τσώνη από ανώνυμο χρήστη του διαδικτύου που δηλώνει “φανατικός νοσταλγός του Μελιγαλά”

Ο ίδιος δήλωσε πως θα καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το απειλητικό αυτό μήνυμα. “Σήμερα υπάρχει δημοκρατία και δεν μπορεί ένα δημόσιο πρόσωπο το οποίο δεν έχει δώσει καμία αφορμή, δεν έχει κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει θίξει και προσβάλλει παρατάξεις, να δέχεται εν όψει του συνεδρίου της ΓΣΕΕ απειλές για τη ζωή του, και συκοφαντική δυσφήμιση και του παππού του, που δεν είχε καμία σχέση ούτε με τον φασιμό ούτε με τους γερμανοτσολιάδες”.

Ο Σωτήρης Τσώνης δήλωσε ότι ήδη έχει απευθυνθεί στους δικηγόρους του και θα υποβάλει μήνυση για απειλή κατά της ζωής του αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση. Ταυτόχρονα ζήτησε από τη ΓΣΕΕ να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η περιφρούρηση του συνεδρίου.

Σε ερώτηση του MessiniaLive εάν έχει δεχτεί ανάλογες απειλές, μάς δήλωσε ότι όχι άμεσα ο ίδιος, αλλά έχουν δεχτεί απειλές συνεργάτες του και συνδικαλιστές, με αφορμή το επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκε και ο οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Παναγιώτης Λύρας, ο οποίος χαρακτήρισε ως κατάπτυστο το γεγονός με το απειλητικό μήνυμα.

To Top