ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέγαστρο έπεσε και καταπλάκωσε εργαζόμενες στην Καθαριότητα του Δήμου

ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Στέγαστρο ξεκόλλησε το πρωί περίπου στις 9 και καταπλάκωσε  2 εργαζόμενες συμβασιούχες Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας,  επί της οδού Μητροπολίτου Μελετίου.  Οι γυναίκες που λίγο νωρίτερα καθάριζαν τον δρόμο, μπήκαν κάτω από το στέγαστρο στο πεζοδρόμιο, ώστε να προστατευτούν από την καταρρακτώδη βροχή και τη χαλαζόπτωση.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ώρες, στον ίδιο δρόμο, με στέγαστρο που λόγω της κακοκαιρίας και της χαλαζόπτωσης ξεκόλλησε και έπεσε. Δυστυχώς, όμως αυτή τη φορά το πολύ βαρύ μεταλλικό στέγαστρο ισόγειου κτηρίου, έπεσε καταπλακώνοντας  δύο εργαζόμενες της Καθαριότητας. Το βαρύ στέγαστρο αποκολλήθηκε από τον τοίχο ισόγειου κτηρίου και έπεσε στο πεζοδρόμιο της Μητροπολίτη Μελετίου, στο ύψος περίπου της οδού Υπαπαντής, εγκλωβίζοντας τις δύο γυναίκες.

ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ

ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Με τη βοήθεια αστυνομικών που εκείνη την ώρα ήταν σε επιφυλακή για τη διακοπή κυκλοφορίας και τη λιτάνευση της εικόνας της Υπαπαντής που θα ακολουθούσε, και εργαζόμενων παρακείμενης επιχείρησης, οι γυναίκες απεγκλωβίστηκαν, έχοντας σημάδια στα άκρα από το βαρύ αντικείμενο.  Αμέσως, έσπευσαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι γυναίκες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις (αξονική κτλ) καθώς και σε εξέταση από ιατροδικαστή. Ευτυχώς, γλίτωσαν από θαύμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, μόνο εκδορές και εκχυμώσεις, ωστόσο παραμένουν σοκαρισμένες από το ατύχημα που τους συνέβη την ώρα της εργασίας τους.

To Top