Αθλητισμός

Στάϊκος Βεργέτης: Να βρούμε λύσεις στην Καλαμάτα

Με 20μελή αποστολή η Νίκη Βόλου- Κρούθ: Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά απέναντι στην πρωτοπόρο

 

Η πορεία της Νίκης Βόλου έως τώρα στο πρωτάθλημα της Football league είναι αντιστρόφως ανάλογη των προσδοκιών καθώς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Η ομάδα του Βόλου, μπορεί πέρυσι να έκανε πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα αλλά φέτος και χωρίς ουσιαστικές διαφοροποιήσεις μοιράζεται την τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Ασπρόπυργο.

Ο Στάϊκος Βεργέτης βρίσκεται σε εξαιρετικά δεινή θέση και νέο άτυχο αποτέλεσμα στην Καλαμάτα θα δρομολογήσει εξελίξεις. Ο 44χρονος τεχνικός μιλώντας γα το αυριανό ματς στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας (17/4, 12:00), ανέφερε:

“Αυτό που πρέπει να συμβεί, σε πρώτη φάση, είναι άσκηση αυτοκριτικής από εμάς, το δεύτερο που πρέπει να κάνουμε είναι να κρίνουμε την ομάδα, συνολικά, να δούμε τί ακριβώς φταίει, σε συνολικό πλαίσιο και, τέλος, οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα και να τις αποτυπώσουμε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου, άμεσα, να υπάρξει βελτίωση. Είμαστε σε αυτήν την κατεύθυνση και πάμε στην Καλαμάτα, ευελπιστώντας ότι θα έχουμε επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις δύο μέρες που είχαμε, για να προετοιμαστούμε για το προσεχές παιχνίδι, δουλέψαμε κυρίως πνευματικά με τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι σωστά δουλεμένη σε τακτικά θέματα, σε πνευματικό επίπεδο, όμως, πρέπει να διορθωθούν πράγματα”.

Η Νίκη ταξιδεύει με 20μελή αποστολή για την Καλαμάτα. Ο Βεργέτης έχει επιλέξει τους:

Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Θεοδωρόπουλος, Πέτσης, Καλουτσικίδης, Μπιτσάκος, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Κρουθ, Τζοβάρας, Τσιώλης, Ροχάνο. 

Δηλώσεις για την αναμέτρηση έκανε και ο  Ισπανός μεσοεπιθετικός Άλεξ Κρουθ:

“Ξέρουμε πως τα αποτελέσματα, μέχρι στιγμής, είναι πολύ άσχημα για εμάς κι αυτό συμβαίνει, επειδή πραγματοποιούμε αρκετά λάθη, τα οποία οφείλουμε να διορθώσουμε. Πηγαίνουμε στην Καλαμάτα να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά, προκειμένου να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε στην έδρα της πρώτης ομάδας, όλα, στη συνέχεια, είναι πιθανά, μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, πρέπει να το πιστέψουμε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε. 

Καμία αντίπαλός μας, από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει, δεν ήταν καλύτερη στο χορτάρι από εμάς, αλλά δεν έρχονται οι νίκες. Γι’ αυτό, λοιπόν, στην Καλαμάτα πάμε μόνο για τους τρεις βαθμούς κι αν κερδίσουμε εκεί, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Έχουμε την ιδανική ευκαιρία για αγωνιστική επανεκκίνηση”.

 

Στάϊκος Βεργέτης: Να βρούμε λύσεις στην Καλαμάτα
To Top